Ζούμε σε μια εποχή όπου διαπιστώνουμε συνέχεια ότι η ΓΝΩΣΗ ΕΙNAI ΔΥΝΑΜΗ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έφτασε πλέον ο καιρός για να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στο χώρο της Ιατρικής τα ισχυρά οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα (και δεν εννοούμε τους γιατρούς αλλά τους πολυεθνικούς φαρμακευτικούς κολοσσούς) εμποδίζουν εδώ και πολλά χρόνια τη ΓΝΩΣΗ να βγει στην επιφάνεια.

Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια ο Γερμανός γιατρός Δρ Matthias Rath, έκανε σημαντικότατες για την ανθρωπότητα ανακαλύψεις, για την αντιμετώπιση της καρδιοπάθειας (ψηλή χοληστερίνη, κλειστές αρτηρίες), του καρκίνου, του AIDS, του διαβήτη και των επιπλοκών του και άλλων ασθενειών. Δημιούργησε την Κυτταρική Ιατρική και τη Συμμαχία για την Υγεία. Ο Δρ Rath, είναι στην πραγματικότητα συνεχιστής του έργου του Linus Pauling. Δημιούργησε ένα, ανεξάρτητο οικονομικά, επιστημονικό Ερευνητικό Εργαστήριο στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και εκεί, κάτω από τη διεύθυνση μιας άλλης λαμπρής επιστήμονος της Δρος Aleksandra Niedzwiecki, έγιναν επαναστατικές ανακαλύψεις για τις αιτίες διαφόρων ασθενειών και επομένως βρέθηκε και ο τρόπος να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε σε κυτταρικό επίπεδο αυτές τις ασθένειες. Αυτό συμβαίνει ήδη στην πράξη εδώ και αρκετά χρόνια, όχι με τη χρήση κάποιων ισχυρών - και με ισχυρές παρενέργειες - χημικών φαρμάκων αλλά με την ανακάλυψη της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων, αμινοξέων και φυτοθρεπτικών.

Η μεγάλη συνεισφορά του Δρος Rath και των συνεργατών του στην ανθρωπότητα, είναι ακριβώς το γεγονός ότι, ανακάλυψαν τους απαραίτητους συνδυασμούς (συνέργεια) των βασικών θρεπτικών για το κύτταρο ουσιών, ώστε αφ’ ενός μεν να διατηρείται η υγιής κυτταρική λειτουργία και αφ' ετέρου να αποκαθίσταται, εκεί που έχει διαταραχθεί. Μέσα από τη λήψη βασικών για το κύτταρο θρεπτικών ουσιών, που δρουν συνεργικά, μπορεί η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει, αποτελεσματικά πλέον, τις σοβαρές και θεωρούμενες ως αθεράπευτες ασθένειες της εποχής μας (καρδιοπάθειες, καρκίνος, AIDS, διαβήτης και επιπλοκές του κλπ). Και τούτο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση, σε κατάλληλους συνδυασμούς (συνέργεια), απλών φυσικών θρεπτικών ουσιών - βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, αμινοξέα και φυτοθρεπτικά.

Μετά από πολυετείς έρευνες και επιστημονικές εργασίες στα εργαστήρια του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Δρος Rath στην Αμερική, η ΓΝΩΣΗ αυτή είναι τεκμηριωμένη επιστημονικά και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Επειδή η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, καλούμαστε να γνωρίσουμε τις ανακαλύψεις του Δρος Rath και να βοηθήσουμε ουσιαστικά και έμπρακτα στη διάδοσή τους ώστε να γίνουν κτήμα όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι δεκάδες εκατομμύρια οι άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρδιοπάθειες, καρκίνο, AIDS, διαβήτη κλπ. Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων σε μια παγκόσμια προσπάθεια αναχαίτισης και εξάλειψης ασθενειών μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ οι σοβαρές αρρώστιες που μαστίζουν την εποχή μας να είναι άγνωστες στις μελλοντικές γενιές.

Εάν η ανθρωπότητα χρησιμοποιήσει και εφαρμόσει μαζικά τη γνώση της Κυτταρικής Ιατρικής, σε συνδυασμό και συμπόρευση βεβαίως, με άλλες εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους (Ομοιοπαθητική κλπ) και ξεφύγει η Ιατρική από τα πλοκάμια των φαρμακευτικών εταιρειών, τότε το ζοφερό παρόν της Υγείας της ανθρωπότητας θα μετατραπεί σε λαμπρό μέλλον, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαμβάνουν την επί της γης παρουσία τους, έχοντας ψηλό επίπεδο υγείας, ψυχικής ισορροπίας και δημιουργικότητας.